2018-07-31 11:12:29• hírek • (x)

Tegyél egy lépést az egészséges életmód felé a Polipol segítségével

A mezőfényi Polipol Mobila vállalat az elmúlt időszakban már több nemes ügy mellett is kiállt, most pedig egy újabb nagyszerű célt tűzött ki maga elé: szeretné felhívni a figyelmet a sportolás és az egészséges táplálkozás fontosságára.

Épp ezért augusztus 18-án a Polipol a vállalat székhelyén több órás programsorozattal vár mindenkit kortól és nemtől függetlenül. A Fit Day alkalmával az érdeklődőknek 30 perces edzések által mutatják be, mit is takarnak az olyan napjainkban divatos sportok, mint a Zumba, a TRX, a Spinning kerékpározás, a Cardio, a Kickbox, az Aerobik, a Pilátesz és a funkcionális edzés.
 

De mint mindannyian tudjuk, az egészséges életmód nem csak testmozgásból áll, hanem ezzel kéz a kézben jár a megfelelő táplálkozás is. Ha nincs elég bátorságod, hogy belevesd magad egy fél órás edzésbe, akkor is érdemes kilátogatnod majd az eseményre, melynek során a szakemberek a gyümölcs- és zöldségfogyasztás pozitív hatásairól tartanak majd érdekfeszítő előadásokat.
 

Vegyél részt te is a mezőfényi Polipol által szervezett Fit Day-en, tegyél egy lépést az egészséges életmód felé. Az augusztus 18-án, 10 és 14 óra között megszervezésre kerülő eseményen a részvétel teljesen ingyenes, mi több, a vállalat az utaztatásodat is biztosítja a Szatmárnémetiből induló buszok segítségével, melyek természetesen a környező településeket is érintik majd. További információkért és a buszok menetrendjéért érdemes követni a Fit Day Facebook-eseményét is, melyet ide kattintva érhetsz el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: